Urmareste comanda

“Pentru fiecare zi specială.”

Soufeel a fost înfiinţată în anul 2009 şi ne-am concentrat pe oferirea unei minunate experienţe de cumpărare pentru iubitorii de bijuterii din întreaga lume. Oferim un model de marketing direct prin internet pentru clienţi şi pentru distribuitori.Produsele noastre au un raport de performanţă ridicat, o mare varietate de stiluri a talismanelor şi mărgelelor şi oferim servicii de înaltă calitate ce atrag numeroşi simpatizanţi Soufeel, la preţuri incomparabile.

 

100% 925 din argint

Autorizate de instituția SGS, toate produsele noastre sunt făcute 100% din argint Sterling 925. Veți primi de trei ori cantitatea comandată, ca și compensație, dacă descoperiți că nu sunt din argint.

 

entrega em todo o mundo

Cu livrare standard prin DHL, trimitem coletele noastre peste tot în lume.

 

Politica de returnare în 90 de zile

Soufeel asigură garanția satisfacției, 100% din timp. Dacă nu sunteți mulțumiți cu produsele comandate, le puteți trimite înapoi și vor fi schimbate, în 90 de zile.

  • PRODUSELE SOUFEEL

    Produsele Soufeel folosesc argint sterling 925, pietre Swarovski și colorate ca principalele material. Cu charm-uri modulare, te vei bucura de posibilitățile oferite de peste 500 de design-uri. Produsele Soufeel te încurajează să personalizezi charm-urile într-un mod memorabil cu fotografiile favorite – care sa sărbătorească momentele importante.

Câștiguri majore

Pentru că ați ales să cumpărați direct de la producător, nu plătiți costurile adiționale asociate cu stadiile intermediare obișnuite, pentru ca produsul să ajungă la clienți.

Producător

soufeel

Client

Contactați-ne